Sparekasse ansætter ny erhvervsrådgiver fra Grindsted

Anja Jespersen er ansat som ny erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjyllands Billund-afdeling.

Den nyansatte rådgiver kommer med mere end 20-års erfaring fra en lignende stilling i Den Jyske Sparekasse/Vestjysk Bank.

Lokale relationer

Anja motiveres af et tæt samarbejde med kunder, kollegaer og lokalsamfundet, og her ser hun især sit lokale engagement og kendskab som en fordel, når der skal opbygges nye relationer i øjenhøjde med kunden. Erhvervslivet i Billund og Grindsted-området er, ifølge Anja, inde i en rigtig positiv udvikling: ”Det er en kommune med et dynamisk erhvervsliv med mange ildsjæle, hvor store og små virksomheder samt turister bidrager til mange aktiviteter og handel” – udtaler den erfarne erhvervsrådgiver.

Privat bor Anja i Grindsted med sin familie, der består af manden Jesper og parrets to børn. Fritiden bruges især på familiehygge og gode venner, rejser, løb og et slag padel.