Våd fastelavnsfest i svømmehallen

PR-Foto: MAGION

Den 27. februar inviterer MAGION til en skør og våd Fastelavnsfest i svømmehallen

De unge vandhunde kan godt begynde at glæde sig. Det er igen tid til en sjov og anderledes fastelavnsfest i svømmehallen. Og man kan godt grave udklædningstøjet frem, for MAGION opfordrer naturligvis børnene til at deltage udklædt – det er dog ikke et krav skriver MAGION i en pressemeddelelse.

Udover at tøndeslagningen altså foregår i en svømmehal i vandet, så er indholdet af fastelavnsfesten meget lig den tørre udgave. Der er tøndeslagning, kattekonger og kattedronninger og en slikpose til de deltagende børn.

Børnene skal bade og afvaskes inden adgang til svømmehallen. Det betyder at børnene iklædes udklædningstøjet EFTER badning. Fastelavnsfesten starter kl. 10 eller kort herefter afhængig af deltagerantallet, der skal igennem bruseren og i udklædningstøjet. Forældre bedes være opmærksomme på at udklædningstøjet kommer i berøring med vand.  

Alle børn er velkomne til at blive i svømmehallen gratis efter kl. 11, men efter fastelavnsfesten skal børnene tage udklædningen af. Gæster til svømmehallen efter kl. 11 betaler almindelig entré. Af hensyn til bemanding og indkøb af “tøndeslik” skal forældre tilmelde børn via www.magion.dk.

Børnene inddeles i tre alderskategorier til tøndeslagningen.

  • 4-5 år (i soppebassinet)
  • 6-7 år (i aktivitetsbassinet)
  • 8-10 år (på løbemåtte i 25 m bassin)

MAGION kårer kattekonger og kattedronninger og tønderne er fyldt med bolde, der kan veksles til en slikpose.

De almindelige regler for ophold i svømmehallen er gældende. Alle livreddernes instrukser skal efterkommes.