Mød succesforfatteren Iben Albinus På Billund Bibliotek

Iben Albinus. Helgoland - PR-Foto: Tine Harden

Torsdag den 3. marts 2022 fra kl. 19.00 til 20.30 kan du i mødelokale 1 på Billund Bibliotek møde Iben Albinus.

Iben Albinus har skrevet bestselleren Damaskus, der tager udgangspunkt i konflikten i Syrien.

En dag i 2015 spottede Iben Albinus en syrisk kogebog hos sin grønthandler. Der opstod ideen til at skrive en roman om konflikten i Syrien, men som en thriller inspireret af film og tv-serier. Med stor kærlighed til tv-serien Homeland og John Le Carres spionromaner udviklede Iben historien til Damaskus.

Det skulle tage næsten seks år med research, kildeinterviews med syriske oprørere, diplomater og spioner, samt en uforglemmelig tur til Damaskus i 2019, før hun var klar med sin anmelderroste bestseller, der er inspireret af virkelige begivenheder.

Nu har du mulighed for at møde Iben til en snak om romanen og hendes researchrejser til Damaskus.

Om romanen: Damaskus er en politisk thriller og handler om Sigrid, der rejser til Syrien under det arabiske forår i 2011 for at spionere for den danske efterretningstjeneste. I romanen krydser Iben den nordiske krimitradition med spiongenren i en fortælling, der er inspireret af virkelige begivenheder og baseret på flere års research, inklusive talrige kildeinterviews og rejser til Syrien.

Om forfatteren: Iben Albinus er forfatter og manuskriptforfatter. I 2021 debuterede hun med spændingsromanen og bestselleren Damaskus, der fik seks stjerner i Jyllands-Posten, og som i Information blev kaldt ”en debut, der bogstaveligt talt tager vejret fra én”. I Politiken blev hun som forfatter sammenlignet med Graham Greene og Leif Davidsen.
Iben har desuden skrevet episoder af tv-serierne Sygeplejeskolen, Sommerdahl, Kometernes Jul og Den som dræber.

Arrangementet er inkl. kaffe og te, og billetter koster 50,- kr. pr stk. og kan købes på billundbib.dk

 

Iben Albinus – Damaskus – PR-Foto