Festlig åbning af billetsalget til GRINdsted-revyen 2023

GRINdsted Revyen - PR-Foto

Koncert med festlige revyviser og smagsprøver på både mad og drikke.

Det bliver på absolut festligste vis at billetsalget til Grindsteds første professionelle revy skydes i gang fredag den 4. marts kl. 11.00 i Kulturhuset- Grindsted Kino.

Efter at Revysangens Genklang afslørede at det bliver Flemming Jensen og Ann Hjort der bliver gæstesolister i den nye GRINdsted-revy, har der allerede været stor interesse for billetter til revyen der spiller i uge 2 og 3 i 2023. Ikke bare lokalt men faktisk fra hele landet.

Derfor bliver der uden tvivl rift om billetterne til de 8 forestillinger. Og fredag d. 4. marts åbner så billetsalget.

I de to første timer fra kl. 11.00 til kl. 13.00 sker det i de absolut festligste rammer. Duoen fra revysangens genklang Birgitte Antonius og John Skou vil underholde med deres populære revyviser.

Wine N’ Fun der er er en af sponsorerne på revyen vil præsentere den nye specielle revyrom der er lavet til netop denne revy. Der er smagsprøver og naturligvis mulighed for at købe en flaske og dermed også støtte revyen.

Samtidig vil både Hotel Hedemarken og Tacre mad være til stede med smagsprøver. Det er de to steder hvor man i forbindelse med revyen vil kunne tilkøbe mad så man varmer op til revyen på bedste vis.

Billetter kan både købes online på www.grindsted-kino.dk og naturligvis ved billetlugen i Grindsted kino. Og fredag den 4. marts med en ekstra gave i form af både god underholdning og smagsprøver.