Johnny Hansen fik smilet frem på 150 personer på Mødestedet i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag kl. 14 gæstede Johnny Hansen, forsangeren fra Kandis Mødestedet i Grindsted.

Efter at Ester Mortensen havde præsenteret Johnny Hansen for de 150 personer, som var mødt op, var det en særdeles veloplagt Johnny Hansen, som overtog mikrofonen. Han fortalte, at han tidligere havde været hjemme hos Ida og Kristen Østergaard Madsen i haven på Sjællandsgade, hvor han havde spillet for dem. Nu var det ikke i parrets have men derimod på Mødestedet, og det skyldes et samarbejde mellem Centerrådet på Mødestedet og Kristen Østergaard Madsen.

Det første nummer Johnny Hansen spillede, var fra dengang Kandis startede. Det var et nummer, som den svenske gruppe Vikingarna havde lavet, men Johnny og Kandis oversatte nummeret til dansk, og på den måde blev det til “Blue Hawaii”.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse