Gerner S. Willumsen fejrer fredag den 4. marts 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Gerner Willumsen - PR-Foto: LEGO

Gerner S. Willumsen, Billund, fejrer fredag den 4. marts 2022, 40 års jubilæum i LEGO Koncernen.

Gerner blev i 1981 ansat i modelproduktionen som lagerarbejder. Her servicerede han limstuen, ved b.la. at hente varer, gøre div. modeller klar til forsendelse og lave papkasser med specielle mål. Op gennem 80`erne øgede LEGO Koncernen sin produktion og havde derfor brug for større lagerkapacitet. Derfor lejede LEGO Koncernen i denne periode lagerplads ude i byen og her stod Gerner meget ofte for en masse praktiske løsninger, således at de valgte bygninger blev udnyttet på bedste vis.

I 1994 kom Gerner til modelproduktionens lager for færdigvarer. Her bestod hans opgave i at sende byggede modeller til de europæiske markeder.

I 1995 blev han også tilknyttet Shows & Events afdelingen, som er en afdeling for opbevaring og distribution af LEGO World shows. Her var Gerner med til at stille udstillinger op i forbindelse med div. arrangementer

Gerner har gennem de 40 år han har været ansat i LEGO Koncernen hovedsagelig arbejdet med opgaver der på en eller anden måde omhandler lagerarbejde og på et tidspunkt fik han da også en fin titel med navnet ” Global Marketing Supply Chain Wearhouse Assistent”  – en titel han ikke sådan lige glemmer 😊

Fra 2012 blev Gerner tilknyttet ATE afdelingen. Her har han ansvaret for vores Shop at Home opgaver. Derudover har han også forsat sin gang på lageret, da han afløser vores lagermand ved fravær.

Gerner er meget pligtopfyldende og  værdsat medarbejder og kollega. Han er altid god for en sød kommentar.