Månedens bog på Bibliotekerne i Billund og Vorbasse

Fra marts går vi på bibliotekerne tilbage til kun at have en enkelt bog pr. afdeling som månedens bog. De valgte bøger vil mest være romaner, og vi kan garantere, at det er bøger, der har noget på hjerte, og som det er værd at bruge tid på at læse skriver Billund Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Store Kongensgade 23 af Søren Ulrik Thomsen

Denne ret korte bog består af ét langt erindringsessay af den fremragende digter Søren Ulrik Thomsen.

Han føler at hans liv centrerer sig om det år, hvor han som stor dreng flyttede med sine forældre fra det landlige Stevns til Københavns Centrum. Familien boede der kun i et enkelt år, men der skete mange ting i hans liv i den periode. Vi hører især om hans om mor, der i mange år led af depressioner og var indlagt og fik medicin og elektrochok, som kun gjorde ondt værre. Først da hun kom til en psykiater, der rent faktisk talte med hende om hvordan hun havde det, blev hun rask og fik mange gode år. Det har præget hans indstilling til det psykiatriske system. Han har først fortalt om det nu, hvor moderen er død. Vi får også mange tanker om livet, om at skrive digte og om den kommende alderdom.

PR-Foto: Billund Bibliotekerne