Billund Kommune inviterer til byudviklingsmesse

PR-Foto: Billund Kommune

Den 15. marts 2022 fra kl. 18.30 til 21 kan du komme til Byudviklingsmesse i Billund Centret. 

Det går hurtigt med udviklingen af Billund. Centrum har de seneste år gennemgået en gennemgribende transformation og det er igen blevet tid til et statusmøde på Billund Byvision, hvor interesserede kan høre mere om de mange projekter, der enten er i gang eller på vej i Billund. Billund Kommune og samarbejdspartnere inviterer til byudviklingsmesse i Billund Centret.

Du har måske allerede bemærket, at bymidten er begyndt at summe af liv, nye boligområder skyder op, skulpturer er flyttet ind langs Billund Bæk som en markering af Børnenes Hovedstads 10-års fødselsdag, WOW Park er åbnet og Travbanen er klar til nye eventyr. Med udviklingen af Travbanen får Billund en helt ny attraktiv bydel, og KIRKBI er klar til at præsentere en helhedsplan for området.

Udvikling af Billund som Børnenes Hovedstad er et samarbejde på tværs af kommune og private aktører og bygherrer. Det er dette samarbejde, der gør Billund Byvision til virkelighed. På messen kan deltagerne få indblik i, hvad der er sket på området siden sidste møde for to år siden, og hvad der venter forude.

Arrangementet afholdes i Billund Centret tirsdag den 15. marts 2022 med en række messestande, hvor borgere, investorer og andre interesserede kan spørge ind til de forskellige projekter. Sideløbende præsenteres nogle korte oplæg om Travbanen, Billund Lufthavn og CoC Playful Minds.

 

Program:

18.30:  Velkommen v. borgmester Stephanie Storbank

               Rammesætning af aftenen v. Billund Kommune

19.30:  Helhedsplan for Travbanen v. KIRKBI

               Lufthavnens vækstplan v. Billund Airport

               Børnenes Hovedstad v. CoC Playful Minds

20.30: Tak for i aften v. borgmester Stephanie Storbank

Standene du kan møde på dagen er KIRKBI, Billund Airport, LEGO, Billund Handelsforening, Billund Vand, Billund Varme, CoC Playful Minds, Billund Jord, Billund Photo og Billund Kommune.  

Messen er åben fra kl. 18.30 – 21.00. Der serveres kaffe og kage under messen.

Tilmelding er nødvendigt og kan ske HER

Kan du ikke deltage? Oplæggene livestreames, så du kan følge med hjemmefra. Der vil blive lagt et link på Billund Kommunes hjemmeside på selve dagen, og du kan også følge med på Facebook