Martin K. Madsen fra IFF modtog Billund ErhvervsFremmepris 2021

IFF Fabrikschef Martin K. Madsen med Billund ErhvervsFremmepris 2021- Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø 

Det blev IFF fabrikschef Martin K. Madsen, der onsdag aften modtog Billund ErhvervsFremmepris 2021 ved Billund ErhvervsFremmes udsatte nytårskur.

Foran 180 nytårskurdeltagere i MAGION modtog Martin K. Madsen prisen for igennem flere år at have vist ekstraordinær interesse og engagement i Billund Kommune og i særdeleshed i Grindsted.

– Martin har stillet op i et utal af sammenhænge og aktiviteter, hvor vi har kunnet trække på hans viden, erfaring og i høj grad nydt godt af Martins engagement, som også er kommet til udtryk gennem holdninger til udviklingen i vores kommune, lød det blandt andet i motivationen for at tildele Martin K. Madsen årets Erhvervsfremmepris.

Det er heller ikke gået ubemærket hen at fabrikschefen er bannerfører for den grønne dagsorden..

– Han har været med i DI’s energipolitiske netværk siden 2006 og Energirådet Billund siden 2016. Han har været en helt central spiller i samarbejdet med andre lokale virksomheder for at udnytte energien bedst muligt, melder motivationen, der også nævner Martin K. Madsen og IFFs – store indsats med at inkludere mange nationaliteter og også unge, som har haft behov for lidt ekstra hjælp, i virksomheden.

– Martins engagement, viden og person er højt værdsat, og det vil vi gerne anerkende med prisen, lød ordene inden den sympatiske fabrikschef tog imod prisen.

 

Marie Skov Lillelund bød velkommen – Foto: Marianne Thorø

Stephanie Storbank fortalte om året der gik og året der kommer – Foto: Marianne Jakobsen

Jan Hessellund holdt nytårstalen – Foto: Marianne Thorø

Lars Brygmann holdt foredrag- Foto: Marianne Jakobsen