Billetsalget til GRINdsted Revyen 2023 blev skudt i gang med maner

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag formiddag kl. 11 blev salget af billetterne til GRINdsted Revyen 2023 skudt godt og grundigt i gang.

Det foregik i Kulturhuset Grindsted Kino fra kl. 11 til 13.

Allerede fra kl. 11 var der travlt ved billetlugen i Kulturhuset, og i foyeren var Jens Sørensen fra Wine N’ Fun klar med smagsprøver på revyrom. Tacre Tapsa og Hotel Hedemarken stod også klar med smagsprøver, og et arrangement som dette skulle jo også have et twist af underholdning.

Underholdningen stod Birgitte Antonius og John Skou for, for de underholdt med forskellige revynumre.

De første par timer blev der solgt 50 billetter ved billetlugen i Grindsted Kino, og der er også blevet solgt billetter online.  John Skou fortæller til Netavisen Grindsted at der er flere par fra Sjælland der har bestilt revypakken på Hotel Hedemarken med overnatning, så han er rigtig godt tilfreds med den flotte start.

Klik på billederne i galleriet for at se dem i stor størrelse