Glæde i Ukraine for fastelavnsboller fra Guldbageren i Grindsted

Foto: Privatfoto

Danske fastelavnsboller fra Guldbageren i Grindsted skabte glade børn og voksne i Ukraine. Gert Bjørsted m.fl. kører mod Danmark i nat. Han fortæller at det var hjerteskærende at så mange velfungerende hjem nu må flytte fra deres tilværelse. Fædre afleverer koner og børn, og må hjem og slås. Mange søde børn, der leger godt trods situationen. Gert fortæller også at der er flere end der er pladser til, og deres leder er ude og hente flere mennesker, der har siddet i kaos i en uge uden søvn. Det er mennesker med styrker og kvaliteter der vil berige Danmark mener Gert Bjørsted.

Flere frikirker i området af Billund, Blåhøj og Brande gør sig nu klar til at hjælpe Ukrainere i Danmark. Ansager Turistfart har sponseret turen, og flere supermarkeder i Grindsted og Filskov – ikke mindst Guldbageren har gratis doneret alt fra vand, mad, slik og brød/kage til at forsøde den tur der spontant blev søsat i onsdags fortæller Gert Bjørsted. Lego er også flittigt uddelt til Ukrainske børn. Vi drømmer om at køre igen, men har brug for penge til busser. Flere chauffører kører frivilligt med hjerte for sagen. Det er noget af det mest meningsfulde jeg har været med til i mange år som frikirkepræst og aktivistisk typer slutter Gert Bjørsted, der håber at der er nogen der vil samle økonomi og hænder til flere ture. Det er for alvor hvad der sker lige nu.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Jørgen Fuglsang – Gruldbageren i Grindsted – Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: PIxabay.com