Siv Bertelsen er Dansk Ungdomsmester

Foto: Privatfoto

Ved de danske ungdomsmesterskaber i indendørs atletik, afholdt i Skive i weekenden, viste atletikklubben Hedens trumfkort på løbedistancerne, Siv Bertelsen, endnu engang, at hun tilhører toppen i Danmark. Siv er i denne sæson rykket op i aldersgruppen 16-17 årige, og hun kan nemlig nu også kalde sig dansk mester på 3.000 meter indendørs, idet hun i et overbevisende løb sejrede i tiden 10.32,57 min. – mere end 25 sekunder foran nummer 2.

Foto: Privatfoto

På den halve distance, 1.500 meter, besatte Siv 2. pladsen. I et fremragende løb kom Siv i mål i tiden 4.39,81 min. hvilket bringer hende ind blandt de 3 hurtigste 16-17 årige piger i Danmark nogensinde – det er altså imponerende! Når Siv ikke kunne vinde her, skyldes det ganske simpelt, at et af Europas største løbetalenter, Sofia Thøgersen fra Sparta, var med i feltet og løb med mesterskabet. Men Sivs tid er i topklasse – det varsler godt for fremtiden. En guld- og en sølvmedalje til Siv – mon ikke hun er stolt og tilfreds med weekendens medaljehøst…

Foto: Privatfoto

Og det blev til mere metal til Heden!
Hos de 18-19 årige drenge havde vi springeren Christian Reusing med. I trespring sprang Christian 11,61 meter hvilket indbragte ham 2. pladsen og sølvmedalje. Han var 46 cm. fra guldet men til gengæld mere end 1½ meter foran nr. 3 i konkurrencen.

Foto: Privatfoto

Alt i alt en indbringende weekend med en guld- og 2 sølvmedaljer til den lokale atletikklub skriver AK Heden i en pressemeddelelse.