Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 10/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

I uge 10 viser Grindsted Kino følgende film

Rose – vises den 7. marts samt som eftermiddagsforestilling den 8. marts
Den danske film ’Rose’ foregår i 1997, hvor Inger, søsteren Ellen og svogeren Vagn skal med bus til Paris. Ingen ombrod ved dog, at Inger er skizofren, og det kommer som lidt af et chok, da hun annoncerer det. Især den forstokkede vice-skoleinspektør Skelbæk bliver forarget. Det bliver en underholdende busrejse og tur i Paris, hvor Inger viser sig at have en skjult agenda. Undervejs beviser den sindslidende kvinde også, at man ikke skal dømme hende på forhånd.

’Rose’ er skrevet og instrueret af Niels Arden Oplev, der tidligere har stået bag bl.a. DrømmenMænd der hader kvinder og publikumshittet Ser du månen, Daniel. Historien er baseret på Oplevs egen søster, og beskriver det som sin mest personlige fortælling til dato.

PR-Foto

Marry me – vises den 8. marts
Den romantiske komedie ‘Marry Me’ handler om vielsen mellem to musikalske superstjerner, der tager en uventet drejning. Da musikerne Kat og Bastian skal giftes foran et globalt publikum, lærer Kat få sekunder før vielsen, at Bastian har været hende utro. Kat beslutter sig derfor i stedet for at gifte sig med en tilfældig mand blandt publikum.

I hovedrollerne ses Jennifer Lopez og Owen Wilson, der begge har erfaring med genren fra film som Second Act og Wedding Crashers. Den populære colombianske sanger Maluma medvirker også i rollen som Bastian, og han har sammen med Jennifer Lopez skrevet musik til filmen.

PR-Foto

Grindsted Kino er lukket den 9. marts på grund af andet arrangement

 

Hvidstengruppen 2 – de efterladte  –  DK-premiere den 10. marts, filmen vises frem til den 20. marts
Danmark under besættelsen. Tulle og hendes søster Gerda sendes i tysk fængsel mens deres far, bror og Tulles mand er blevet henrettet. Tulle må efterlade sit barn hos sin mor Gudrun og Tulle og Gerda rejser som krigsfanger ned gennem Tysklands krigsrædsler, mens Gudrun kæmper med alt, hvad hun har, for at få sine døtre hjem til kroen i Hvidsten.

PR-Foto

Krummerne – det er svært at være 11 år – vises den 12. og 13. marts
Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed.

PR-Foto

Tamilfilm
Lørdag den 12- marts kl. 21.00, vi viser Etharkkum Thunindhavan

PR-Foto