Der er krig i Europa – Bliv indsamler 13 marts

PR-Foto: Folkekirkens Nødhjælp

Billund: Efter to år uden fysisk indsamling vender Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling igen tilbage i samme form, som vi kender den, og foregår søndag den 13. marts klokken 10.00 til 14.00 fra Åfløjen ved Billund Kirke.

Tusindvis af ukrainske familier er på flugt, og mange har i al hast forladt deres hjem med kun de mest nødvendige ejendele. Samtidig kæmper en stor del af befolkningen mod russiske soldater for at bevare et frit og demokratisk Ukraine.

Derfor har Folkekirkens Nødhjælp valgt, at en del af indtægterne fra årets sogneindsamling går til krigsramte familier i Ukraine.

Årets indsamling handler om at nå så mange som muligt med den rigtige hjælp. Som indsamler er du med til at hjælpe de mange børn, kvinder og ældre mennesker, der er på flugt fra den voldsomme krig med:

• Mad
• Husly
• Bleer
• Soveposer
• Tæpper

Sogneindsamlingen har de sidste fem år samlet ind til klimahjælp til verdens fattigste familier. Det gør vi også i år, men på grund af den akutte situation i Ukraine har vi set os nødsaget til, at indsamlingen har to spor; krig og klima.

Du kan melde dig som indsamler hos Folkekirkens Nødhjælps lokale indsamlingsleder Michael Tvermose på mail tvermose@live.dk. Vi glæder os til at se dig den 13. marts skriver Michael Tvermose i en pressemeddelelse.

 

Læs mere om indsamlingen og hvordan man bliver indsamler på Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside, noedhjaelp.dk.  

PR-Foto: Folkekirkens Nødhjælp