Kunstbulancen er nu ved Dansk Sygeplejehistorisk Museum i Kolding

PR-Foto:Det Flyvende Teater

En æra med Kunstbulancen er slut, og en anden starter. Vi ved at vi har efterladt Kunstbulancen i gode hænder og på et smukt sted ved Kolding Fjord skriver de i en pressemeddelelse.

Efter at have rejst tusinder af kilometer med vores Kunstbulance i kommunerne i Vestjylland, Nordjylland, Region Midt, Region Hovedstaden, Bornholms Regionskommune, Trekantområdet og i det centrale Europa der promoverede kunst som alternativ medicin, har Det Flyvende Teater stillet Kunstbulancen hos Dansk Sygeplejehistorisk Museum på Fjordvej i Kolding.

Der vil blive arrangeret en udstilling / videoinstallation indeni den gamle ambulance, som Kunstbulancen er vært for: et teater/en biograf for et par tilskuere.

PR-Foto : Det Flyvende Teater

Bilen var ved at nærme sig den tid, hvor den ikke skulle køre mere, men vi vil ikke helt skille os af med bilen endnu. Vi vil derfor organisere kreative og kulturelle aktiviteter omkring den i løbet af året, selv om den ikke længere skulle køre efter den 8. marts 2022.

Vi takker alle samarbejdspartnere fra hele Danmark og udlandet der indtil nu har være indvolveret i projektet med Kunstbulancen. Tak til de fremtidige partner og tak til de mange folk, som vi har mødt i de sidste år ombord på vores lyserøde køretøj. Vi ved vi med sikkerhed har efterladt mange mindeværdige og uventede minder i deres liv.

Pr-Foto: Det Flyvende Teater