Regina afholder CrossFit konkurrence i samarbejde med fitnesscenter i Hedensted

Regina Luxchumykanthan - Foto: René Lind Gammelmark

Regina Luxchumykanthan er en kvinde med fart på, og i samarbejde med Mytos, der er et Cross fitnesscenter i Hedensted afholder hun en CrossFitness- konkurrence. Den første del bliver det afviklet i Reginas Crossbox på Odinsvej 9F i Grindsted den 4. juni, mens konkurrencen bliver afsluttet hos Mytos på Mosetoften 6 i Hedensted den 5. juni.

Det er et samarbejde der lige er kommet op og stå, og det er meningen at det skal være et årligt tilbagevendende begivenhed.

En af leverandørerne sponserer lækre drikkevarer, sponsorgaver og præmier. Regina forventer at der kommer omkring 100 deltagere, så lokalerne på Odinsvej vil blive fyldt godt op.

Regina Luxchumykanthan – Foto: René Lind Gammelmark

 Det bliver en rigtig CrossFitness konkurrence hvor man kan skalere øvelserne ned for de deltagere der ikke er øvede, men gerne vil være med og være en del af konkurrencen, og skalere op for dem der er øvede og gerne vil give max gas, og lave RX øvelserne. Regina Luxchumykanthan fortæller at det er første gang hun afholder konkurrencen, og hun håber på det bliver en succes.

Alle er velkomne til at deltage og forbi for at heppe på deltagerne. Det er en konkurrence der normalt kun bliver afholdt i de store byer.

Vil gerne udvide lokalerne i Reginas Crossbox.
Onsdag havde Regina møde med nogle leverandører, og har netop fået tegningen på en stor udvidelse af fitnesscentret. Hun regner med at gå i gang med udvidelsen inden for et år. Hun har 270 kvadratmeter nu, men det er meningen det bliver udvidet til 675 kvadratmeter i alt efter udvidelsen. Udenfor er der også udvidet med mere plads. Når udvidelsen bliver taget i brug, vil der være mere gulvplads og mange flere maskiner.

Her er leverandørens forslag til indretning – PR-Foto