Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 12/2022

Ugens FilmFoto: René Lind Gammelmark

 

I uge 12 viser Grindsted Kino følgende film

 

The Batman – vises: 21. – 24. og 26. marts
I to år har Batman fungeret som Gothams beskytter, der lever i skyggerne og som langsomt rydder op i byens kriminalitet og den beskidte underverden. Da højtstående personer imidlertid bliver slået ihjel, står Flagermusen overfor sin hidtil største sag. En seriemorder efterlader ham nemlig kringlede gåder på gerningsstederne, der viser sig at være en del af en større plan end måske først antaget.

‘The Batman’ er Robert Pattinsons første optræden som Nattens Ridder. Han får selskab af en række andre stjerner og kendte Batman-karakterer, bl.a. Catwoman (Zoë Kravitz), The Riddler (Paul Dano), The Penguin (Collin Ferrell), Alfred (Andy Serkis), James Gordon (Jeffrey Wright) og Carmine Falcone (John Turturro).

PR-Foto

Døden på Nilen – vises: 25. og 27. marts samt den kommende uge.
Den belgiske detektiv Hercule Poirot har set frem til et afslappende krydstogt på Nilen ombord på S.S Karnak. Men den erfarne detektiv må tilbage på arbejde, da en af medpassagererne bliver myrdet og alle (undtagen én) gruer for, hvem der bliver den næste.

PR-Foto

Tamilfilm – vises Fredag den 25. marts kl. 21.00
Vi viser RRR

Engelske undertekster

 

Krummerne – det er svært at være 11 år – vises: 26. – 27.. marts
Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Da forbryderne, Tina og Jeff, stjæler Anastasia-diamanten fra Nationalmuseet, ser Krumme sin chance: At fange forbryderne for at vinde Yrsas hjerte. Men det går ikke så let som i Kim-bøgerne, for det er nemlig svært at være 11 år, når man også vil vinde Yrsas kærlighed.

 

Repræsentantskabsmøde den 28.marts kl. 19.00 i Grindsted Kino. Denne aften ingen film