Se hvem der skal konfirmeres i Vestermarkskirkden den 3. april

Foto: René Lind Gammelmark

Frikirkelig konfirmation i Vestermarkskirken, Grindsted

Søndag den 3. april kl. 10.30 holdes konfirmationsgudstjeneste i Vestermarkskirken – Grindsted, som konfirmanderne arrangerer i samarbejde med Vestermarkskirkens ungdomspræst – Allan Hansen og et team – der har undervist dem.

Konfirmanderne har siden september været sammen en gang om ugen til undervisning. De er blevet undervist i bl.a. Bibelen, tro, Gud, Jesus, Helligånden, gudstjenesten og bøn. I konfirmandforløbet har de lavet flere forskellige kreative ting, som de vil afsløre og inddrage i gudstjenesten. Det bliver en gudstjeneste med overraskelser og masser af musik.

Som et led i undervisningen har de været på missionstur til København. På den tur har de hjulpet praktisk på sociale væresteder, vist rundt i København af en tidligere hjemløs, besøgt kirken på Christiania og delt mad ud til hjemløse.

Alle er velkomne til konfirmationsgudstjenesten den 3. april kl. 10.30 skriver Charley Stephansen i en pressemeddelelse.

Gaver og hilsner til konfirmanderne kan afleveres på selve dagen i kirkens fløj mellem 10.00 og 12.00

 

Konfirmanderne

  • Filippa Victoria Pascu
  • Noah Refshauge Bergholt
  • Lucas Refshauge Bergholt
  • Jorinna Angel Rocherusevold
  • Sarah Kortegaard
  • Zakarias Dam
  • Lukas Hjerrild Kristensen