Tak for landsbyprisen

Foto: Sdr.Omme Kro

Sdr. Omme Spejderne,  Spejderbestyrelsen og Naturrum bestyrelsen siger 1000 tak for Landsbyprisen, som de modtog ved Borgermødet den 16. marts på Sdr. Omme Kro. Det var en meget glædelig nyhed, som vi er stolte af – tak for de fine ord fra Sdr. Omme Landsbyråd.

”Sdr. Omme Landsbypris giver hvert år til en person eller gruppe, som har gjort en helt speciel indsats for Sdr. Omme by eller område. Prisen er en anerkendelse af den særlige indsats, der har medvirket til en fortsat udvikling”.

Projekt ”Naturrum” har været i ”støbeskeen” i mange år, faktisk helt tilbage til ca. 2014, hvor de første idéer og streger blev sat for byggeriet.

Tak til alle jer der har støttet projektet – lokale borgere – virksomheder – Billund Kommune – fonde og puljer. Tak til jer der gennem årene har bidraget med frivilligt bestyrelsesarbejde og frivilligt praktiske opgaver i Naturrum skriver bestyrelsen for Naturrum i en pressemeddelelse.

Arkivfoto fra åbningen af Naturrum: René Lind Gammelmark