Kom til åbningsreception på Skibet i Sdr. Omme

Skibet, et nyt psykiatrisk afklaringstilbud i Sdr. Omme, blev åbnet i januar. Nu er coronarestriktionerne væk, og derfor inviteres borgere, naboer, samarbejdspartnere og øvrige interesserede til åbningsreception torsdag den 31. marts.

Billund Kommune inviterer til åbningsreception på Skibet i Sdr.Omme.

Skibet, der er et psykiatrisk afklaringstilbud, åbnede i januar i år. Nu hvor restriktionerne er fortid, inviteres alle borgere, naboer, samarbejdspartnere og øvrige interesserede til kombineret informationsmøde og åbningsreception.

Det sker torsdag den 31. marts kl. 16.30-18.30 på Rahbæksvej 18, 7260 Sdr. Omme.

Skibet er et psykiatrisk afklaringstilbud, hvor borgere med blandt andet somatiske, psykiske og sociale udfordringer man kan bo i en midlertidig periode, når der er usikkerhed i forhold til hvilke indsatser, der bedst kan hjælpe borgerne fremadrettet. Tilbuddet vil have fokus på at støtte borgerne i at mestre mest mulig selv med mindst mulig indgriben efterfølgende.

Tilbuddet er helt nyåbnet i januar 2022 og bliver løbende udvidet til at indeholde 8 pladser fordelt på henholdsvis 6 afklarende pladser og 2 akutpladser. Tilbuddet ligger i forlængelse af Sdr. Omme Plejecenter, hvor der er faste plejeboliger og handicapaflastningsboliger.

På dagen vil chef for Voksenstøtteområdet Pia Mejborn samt de to ledere af Skibet Linette Christensen og Betina Lauth Andersen fortælle mere om stedet og rejsen mod at gøre tilbuddet til virkelighed. Bagefter vil der være lidt godt til ganen.

Tilmelding er ikke nødvendig skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.