Se de mange billeder: Ældre Sagen i Grindsted holdt forårsfest i MAGION

Foto: Privatfoto

Torsdag den 24. Februar 2022 sagde Ældre Sagen i Grindsted farvel til vinteren med  et flot arrangement på Hotel Hedemarken, hvor 160 gæster nød godt af både Erik Sommers foredrag og sange om højskolen.

Fredag den 25. Marts 2022 bød Ældre Sagen i Grindsted så foråret velkommen, med en særdeles velbesøgt og strålende forårsfest i MAGION.

254 gæster havde fundet vej, og de fik og bidrog selv til , en flot, festlig og meget hyggelig aften.

Aftenen bød på en tre-retters menu, med tunmousse, unghanebryst, langtidsstegt kalvesteg, det hele med diverse tilbehør, salater, svampe og skysauce. Efterfølgende var der iskage med chokolade og marcipan, samt kaffe.

Efter middagen sørgede Kathrine og Bent Junker for musik og sang, så der var rig mulighed for at indtage dansegulvet, hvilket mange gjorde, så pladsen på gulvet hurtigt blev fyldt.

De to arrangementer er blevet afviklet med støtte fra Folketingets pulje til at få gang i den lokale underholdningsindustri, så hvad var mere naturligt end at lade de to største af Grindsteds udbydere af både mad, drikke og egnede lokaler dele de to fester mellem sig.

Grundet puljetilskuddet havde Ældre Sagen i Grindsted naturligvis udvidet invitationskredsen til også at omfatte ikke-medlemmer.

Det var to dejlige og flotte arrangementer fortæller Troels Gydum. Den 28. april slutter vi forårets større aktiviteter af med vores “Danmark Spiser Sammen”, der som sædvanligt foregår på Mødestedet. Her er prisen pr. kuvert 60,- kr. og tilmelding skal ske mellem den 11. april og 22. april 2022 på www.aeldresagen.dk/grindsted eller til Peter K. Hansen på tlf. 21 67 42 36.

Klik på billederne fra forårsfesten herunder, for at se dem i stor størrelse