Donerer over 36.000 kr – børnene fra Lynghedens Lykkebørn jublede

Foto: René Lind Gammelmark

Kvinderne havde den store pung med og alle pengene går til lokalt fællesskab for børn med udviklingshandicaps

En check på godt 36.000 kroner skiftede tirsdag eftermiddag hænder, da Ladies Circle Grindsted donerede hele overskuddet fra et fælles distriktsmøde til Lynghedens Lykkebørn – Lykkeligaens lokalafdeling i Billund Kommune

Pengene stammer fra det amerikanske lotteri, som omkring 160 LC-kvinder deltog i under distriktsmødet i Logo House for få uger siden – arrangeret af Grindsted-klubben skriver de i en pressemeddelelse. Grindsted Klubben har 15 medlemmer.

Med god opbakning fra lokale virksomheder i form af sponsorgaver til lotteriet formåede LC Grindsted at samle 36.300 kroner sammen – penge, der nu kan bruges til at forbedre forholdene for de børn med udviklingshandicaps, der er med i håndboldforeningen Lynghedens Lykkebørn – Lykkeligaens lokalafdeling i Billund Kommune

At det lige er den lokale afdeling af Lykkeliga, der får pengene, er fordi foreningen er et Nationalt serviceprojekt for Ladies Cirkle.

Trænerne er blevet enige om at pengene nok skal bruges til at betale for de 21 børn der er tilmeldt den lokale afdeling, , så de kan deltage i Lykkecup der afvikles i Herning den 4. juni 2022. Marianne Jul Jensen fra Lynghedens Lykkebørn kunne også godt tænke sig at der bliver afholdt en fest på Friviligcenter Billund for børnene, hvor en af forældrene har lovet at spille til. En ting mere der står højt på ønskelisten er en tur i Givskud Zoo med alle børnene.

Antallet af børn ligger meget stabilt på de omkring 21 – det har det gjort i de 4 år Lynghedens Lykkebørn har eksisteret fortæller Marianne Jul Jensen.

Kort om LC

  • Ladies Circle er en klub for unge kvinder imellem 18 og 45 år, der ønsker at udvikle deres netværk og skabe venskaber.
  • Nøgleordene er venskab, ærlighed, positivitet, næstekærlighed, tolerance og tillid.
  • På landsplan er der næsten 100 klubber med omkring 1500 medlemmer.
  • Ladies Circle Grindsted mødes cirka en gang om måneden. 

 

Kort om Lykkeliga

  • LykkeLiga er et positivt nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier.
  • Krumtappen er etablering og forening af lokale håndboldhold for børn mellem 5 og 16 år.
  • Holdene danner ramme om en helt ny måde at skabe netværk for børn og familier på og udenfor banen.

Repræsentanter fra Ladies Circle Grindsted donerede 36.300 kr. til Lynghedens Lykkebørn – Foto: René Lind Gammelmark

 

Repræsentanter fra Ladies Circle Grindsted donerede 36.300 kr. til Lynghedens Lykkebørn – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark