Jesper fejrer 10 år med SkoUniverset

Jesper Jensen - Foto: René Lind Gammelmark

Jesper Jensen åbnede for 10 år siden SkoUniverset i Grindsted. Det fejrer han og de tre medarbejdere i SkoUniverset i Grindsted  i denne uge med masser af gode tilbud.

Jesper er udlært i SportMaster i Grindsted i 1996. Her var han i 18 år, og på et tidpunkt blev han medejer af butikken sammen med Jens Thrane. I 2012 solgte de forretningen til SportMaster kæden, og Jesper startede SkoUniverset op. Til at starte med var det det amerikanske skomærke Skechers der var på hylderne i butikken. Der blev stille og roligt bygget flere andre mærker på, og da Skoringen lukkede butikken i Grindsted, var det naturligt at tage nogle af de andre mærker ind. Det var for at fastholde handelen i byen, frem for at folk skulle køre udenbys for at købe sko. Før henviste vi til Skoringen, når der kom kunder ind med ønsker om andre sko end dem vi havde i vores sortiment fortæller Jesper Jensen. Efter at vi flyttede i de nye lokaler i marts  2021 , har vi også fået mere plads, hvilket jo naturligt betyder at vores sortiment er blevet udvidet.

Sammen med en makker åbnede Jesper for 9 år siden en Skechers Store i Gågaden i Odense – det er efterhånden blevet til 10 butikker rundt i landet, men dem driver de i et andet selskab.

Jesper fik en henvendelse fra Kirkbi for en del år siden, da det nye butikscenter var på tegnebrættet, og Kirkbi havde fået at vide at der var et stort ønske fra Billund borgerne at der kom en skobutik til byen. Kirkbi ville gerne have at det var en lokal person der skulle have sådan en ny butik, men da Jesper var i gang med etablering af tre andre butikker på det tidspunkt sagde han nej tak på det tidspunkt, men aftalte desuden at når han var færdige med etableringen af de tre nye butikker, og Kirkbi var længere med planen om byggeriet, så skulle de tage en snak igen, hvilket medførte at SkoUniverset i Billund blev en realitet den 27. marts 2021.

I butikken i Grindsted er der 3 medarbejdere: butikschef Kasper Ståel, Nikoline der er elev og Ellen der er deltidsansat. Desuden fungerer Jesper som afløser.

I Billund er der 4 ansatte, to på næsten fuldtid, og to der har fritidsjob derude.

Fremtiden for butikkerne i Grindsted og Billund, er at folk får et større kendskabsgrad og få sortimentet tilpasset kundernes efterspørgsler. Selvom der ikke er så langt mellem Grindsted og Billund, kan der godt være forskelligt sortiment i de to butikker.