Kørebanen på Billundvej mellem Granlundvej og rundkørsel ved lufthavn bliver indsnævret

Vejdirektoratet spærrer et spor på Billundvej i perioden 6.-13. april. Grafik: Vejdirektoratet.

Fra onsdag den 6. april 2022 og ca. en uge frem, vil der kun være et spor farbart på Billundvej mellem Granlundvej og rundkørslen til Billund Lufthavn. Granlundvej bliver i den forbindelse spærret for biltrafik i hele perioden.

Indsnævringen af kørebanen sker i forbindelse med byggeriet af en ny cykelsti på Billundvej. Cykelstien der bliver anlagt langs Billundvej skal gøre det mere sikkert for cyklisterne at færdes på den meget befærdede vej.

I forbindelse med byggeriet er Vejdirektoratet nødt til at spærre det nordgående spor på strækningen i dagtimerne. Det betyder, at der kun vil være ét spor farbart med færdsel i begge retninger fra den 6. til 13. april.

Information til trafikanterne

På Billundvej bliver der opsat et midlertidigt signalanlæg, som skal dirigere trafikken forbi anlægsarbejdet. Trafikanterne må derfor påregne lidt ekstra rejsetid i den pågældende periode. Granlundvej bliver spærret for biltrafik i hele perioden, men cyklister vil forsat kunne benytte Granlundvej.

Arbejdet vil primært blive udført i dagtimerne, og Vejdirektoratet forventer, at afspærringerne er fjernet inden påske. Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger

Du kan læse mere på hjemmesiden trafikinfo.dk