Troels Ravn besøgte NNF’s Seniorklub Billund

Foto: NNF Seniorklub Billund

Folketingsmedlem Troels Ravn fra Vejen, besøgte mandag NNF Seniorklub Billunds medlemmer i klubhuset på Jørgen Glavinsvej.

Efter en kop kaffe med brød, fortalte Troels Ravn på livet løs om sin opvækst inden for slagterbranchen, sin tid som skolelærer og om hans vej til folketinget, som gik fra at være byrådsmedlem til kandidat til folketinget, hvor han så blev valgt ind i 2005 til 2007 for Grindstedkredsen.

Troels Ravn stillede op igen og blev valgt i 2011 denne gang for Vejenkredsen, på baggrund af mange opfordringer fra andre byrådsmedlemmer og partistøtter.

Troels Ravn fortalte at han sidder i flere udvalg og er skatteordfører for partiet, og som følge deraf er der mange opgaver der skal løses i samarbejde med de andre partier.

Opgaver som klimaproblematikken, Covid19, Vedvarende energi og ikke mindst minksagen. Krigen i Ukraine kom han lidt ind på

Deltagerne lyttede intenst og da det var tid til spørgsmål, var der ikke stille, der blev stillet spørgsmål i lange baner bland andet om folkepensionisters lønforhold, ældrechek, benzintilskud, og Troels Ravn svarede på alle spørgsmål på en måde som alle deltagerne forstod.

Det var en god og hyggelig formiddag for medlemmerne af NNF Seniorklub Billund skriver de i en pressemeddelelse.