Det har været en vild dag !

Foto: René Lind Gammelmark

I formiddags kl. 10 åbnede Sport24 i Billund. Foran indgangen til butikken var der i dagens anledning hængt sorte og røde balloner op for at markere at det er her  det sker.

Helt fra vi åbnede kl. 10 og det meste af dagen har der været meget travlt i butikken fortæller Vivi Stoklund Pausgaard, der er butikschef og medindehaver af Sport 24 i Billund.

“Det har været fantastisk – bedre modtagelse kan man ikke drømme om” fortæller Vivi Stoklund Pausgaard.

Mange af de kunder der har været inde i butikken i dag kender jeg i forvejen, nogen af dem kommer også inde i Sport 24 i Grindsted, og andre kender jeg her fra Billund fortæller Vivi Stoklund Pausgaard.

Vi er et team på tre fuldtidsmedarbejdere plus løst hjælp her i butikken i Billund, men i dag har vi også fået hjælp af Jens Thrane og Kristian Duedahl Kristiansen der ejer butikken sammen med Vivi.

Jeg er glad og tilfreds, det er gået over al forventning med åbningen her i Billund. Vi har nået at få de fleste varer inden åbningen, men varerne vælter ind det næste måneds tid, og så skal vi også ud og have fat i nogle flere varer til butikken slutter Vivi Stoklund Pausgaard torsdag aften da Netavisen Grindsted var forbi butikken.

Butikken er egentlig to lokaler, hvor det ene er en stor og flot Sport24butik, som den man kender fra Grindsted, med direkte åbning ind til det andet lokale, det er en slags Outlet.

Klik på billederne i galleriet her under for at se dem i stor størrelse.