På mandag åbner Ditte frisørsalon på Nørregade i Grindsted

Ditte Rosenkvist - Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted får en ny frisørsalon, Rosenkvist Frisør, når den 34-årige Ditte Rosenkvist på mandag lukker dørene op til salonen på Nørregade 2 i Grindsted.

Der har været brunt papir på vinduerne i salonen der tidligere havde Edel Handeland som lejer.

Har tidligere arbejdet i lokalerne
Salonen på Nørregade er dog ikke et ukendt sted for Ditte, for hun arbejde for Edel Handeland i lokalerne i tre måneder, inden Ditte fik tilbudt fuldtidsarbejde som frisør i Sdr.Omme. 

Sprang til da Edel skulle lukke
Da Edel Handeland skulle lukke salonen, fik Ditte muligheden for at overtage salonen, og det  sagde hun ja tak til, “det er nu eller aldrig, hvis drømmen om egen salon skal opfyldes” fortæller hun. Ditte har en dreng på 13 år som går på Grindsted Privatskole.

Renoveringen er næsten fuldført
Vi har været i gang med at spartle og male, og så lige få pakket radiatoren ind fortæller Ditte. Alt er blevet malet, så hele lokalet får en overhaling, i min stil.

Åbningstider:
Der vil være åbent mandag fra 8.30 til 17, tirsdag 8.30 til 17, onsdag vil der være lukket – med mindre man har en speceialaftale med Ditte., torsdag er der åbent fra 8.30 til 19, fredag 8.30 til 17, og hver anden lørdag fra 8 til 14 (de weekender sønnen er hos sin far).

Salon for alle
Salonen er for alle, både unge som ældre, børn og voksne, unge eller smarte, klassisk almindeligt eller hvad man ellers ønsker.  Farverne på væggene er valgt ud fra at man skal kunne stresse af  og slappe af når man træder ind i salonen. Mange har jo en stresset hverdag, Der kommer en kaffemaskine der kan lave forskellige varme drikke. Fagligheden væger Ditte højt, og bestræber sig på nogle fornuftige priser.

Både med og uden tidsbestilling
Hvis der er ledige tider kan man komme til med det samme, der er mulighed for at booke online, pr. telefon eller personligt i salonen. Der har været problemer med telefon og onlinebooking, men det er kommet helt i orden nu.

Telefonnummeret er  21 31 04 44, og hjemmesiden https://www.rosenkvist-frisør.dk

Økologiske og bæredygtige produkter
I salonen bruges der kun økologiske og bæredygtige produkter, det er fra Previa i Italien,  der går meget op i at man passer på miljøet,  med råmaterialer med lav miljøpåvirkning. Emballagen ska have maksimal bæredygtighed – fremstillet af genbrugsmaterialer fra vedvarende energikilder og er genanvendelige. Der er 85% bioplast fra sukkerrør. Produkterne er dermatologisk testet, der er parfume i, men det er ikke kunstige.

Ditte Rosenkvist – Foto: René Lind Gammelmark