55 kvinder var til hyggeaften i Teddy Bear Art Museum

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag aftren var 55 kvinder samlet i Teddy Bear Art Museum i Billund. På menuen var der Kyllingebryst, salat og Grøntsagstærte, brød og smør

Mette Baasch, creative teddybear chief (daglig leder) af museet, fortæller til Netavisen Grindsted, at nu hvor vi igen må mødes så tænkte jeg at vi skulle lave noget sammen med nogle andre her fra byen, så derfor tog hun fat i Lisbeth fra Beth Baun, Marianne Mølgaard fra TueMea smukker, og spurte også SkoUniverset om ikke de ville være med til at lave et arrangement for kvinder.

Vi har pladsen her i museet, faciliteter til at lave maden, og så er det jo hyggeligt at man starter sådan et arrangement med at spise, få et glas vin mv. fortalte Mette. Og hyggeligt så det da også ud, kvinderne sad og hyggesnakkede rundt ved bordene.

Marianne Mølgaard fra TueMea Smykker præsenterede forskellige smykker som hun fortalte lidt om. og fortalte de fremmødte at de senere når selve modeshowet var færdig kunne komme hen på hendes stand for at købe smykker med rabat.

86 årig mannequin
En af de friske kvinder der gik som mannequin til modeshowet fra BethBaun og SkoUniverset var 86 år gammel

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.