”Vlado-weekend” i Vestermarkskirken

PR-Foto

Vlado Lentz, kendt fra Kanal 5’s ”Politijagt”, lægger den første weekend i maj sammen med sin kone Britt vejen forbi Grindsted til tre forskellige arrangementer i Vestermarkskirken.

Den 6. til 8. maj 2022 får Vestermarkskirken igen besøg af den kendte betjent Vlado Lentz fra ”Politijagt”, som har været sendt på Kanal 5 i mange år. I denne omgang tager han også konen med, fordi hun kan noget, som mange ikke har set eller hørt om.

Mandeaften
Vi begynder fredag aften kl. 17.00 med biler, BBQ og betjent. En gedigen mandeaften, hvor der er disket op med hurtige og smarte biler og motorcykler på kirkens parkeringsplads. Vi har blandt andet en næsten ny Audi RS3, ældre amerikanerbiler med store V8 motorer, Porshe Taycan Turbo med flere.

Vi efterlyser flere, som gerne vil komme og vise deres lækre, smarte og hurtige bil. Vi arbejder også på at få en lokal politibil til at komme, så man kan få lejlighed til at se en politibil inde fra.

Vi sparker dæk, får startet motoren op og hørt lidt fra de enkelte bilejere, samtidig med der er lækker grillbuffet med salat. Undervejs vil Vlado dele historier og give hans bud på, hvad en ordentlig mand er.

Prisen er 125 kroner og man skal tilmelde sig på tlf. 60 48 74 75.

Kvindekonference
Lørdag formiddag kl 10.00 er der kvindekonference med brunch, hvor Vlados kone Britt har et oplæg over temaet: ”Hvor har du din identitet forankret?” Undervejs er der masser af tid til snak, dialog og hyggeligt samvær.

Prisen er 75 kroner  og man skal tilmelde sig på tlf. 28 70 43 23

Søndags gudstjeneste
Søndag formiddag skal Vlado og Britt sammen tale på gudstjenesten klokken 10.30. Her er der fri entré, ingen tilmelding – alle er hjertelig velkomne.