Det var en pivkold Open By Night

Foto: René Lind Gammelmark

Opdateret

Fredag havde butikkerne i Grindsted Open By Night

Da Netavisen Grindsteds udsendte var en tur i bymidten, var der desværre ikke så mange mennesker. Nogen var garanteret hjemme for at spise, mens andre nok synes det var en smule for koldt. Men i de enkelte butikker var der kunder, og hos Roseanne havde de taget de sjove hatte på.

Hos Roseanne havde de taget hattene på – Foto: René Lind Gammelmark

Flere af de deltagende butikker kunne dog melde at der i løbet af åbningstimerne havde været et godt salg, selvom der på nogle tidspunkter var lidt stille.

Ballondyr og gøgl
Fra kl. 17.30 til 20.30 gik Mikkel Rugholm rundt i gaderne og gøglede og lavede ballondyr.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Mikkel Rugholm lavede ballondyr – Foto: René Lind Gammelmark

Aprilsnar konkurrence
Nogle af butikkerne deltog i en Aprilsnar konkurrence, hvor man skulle gætte hvilket svar der var en aprilsnar i de deltagende butikker. I en kupon i Ugeavisen Grindsted som man kunne klippe ud, kunne man tage med rundt, og derefter aflevere den i postkassen på Torvet fra kl. 17.30 til 21.00. Blandt de afleverede kuponer deltog man i lodtrækningen om et gavekort til 500,- kr. til byens butikker.

Vinderen bliver udtrukket i uge 14.

Var også med online
På Grindsted Handel’s facebookside Oplev Grindsted var der livlig trafik, for i annoncerne havde Grindsted Handel opfordret til at holde øje med siden fra kl. 17.30 til 21.00 for der er gavekort på spil hele aftenen, hvis man er hurtigst i byens butikker.