Gratis foredrag : Glæde og optimisme

Flemming Tiro Lund - Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag den 3. maj fra kl. 19.00 til 20.45 holder Flemming Tiro Lund et gratis foredrag i MAGION’s Café Mødelokale.

Tilmelding til foredraget skal ske til 2922 8729 

Danskernes mentale usundhed er en katastrofe. Uanset alder eller køn, har danskerne fået det væsentligt dårligere de seneste 10 år. Det skal vi ændre nu. Flemming Tiro Lund vil med sit foredrag, give dig redskaber og input til, at du kan få det bedre.

Børn og unge har større angst, studerende har sværere ved at gennemføre eksamen og studier, forældre er ramt af  bekymringer for deres børns fremtid, medarbejdere føler sig udbrændte og ældre er mere deprimerede end nogensinde før. 

“Det er samfundets skyld” – og vi kan ikke vente på at “samfundet” ændrer sig af sig selv. Vi er samfundet, og vi må tage ansvaret til os og ændre vores liv fortæller Flemming Tiro Lund.

Jeg mødte en ung pige til et af mine foredrag, og hun havde det virkelig dårligt og havde haft det dårligt gennem længere tid, og i pausen i mit foredrag, sagde hun ”jeg har været ved flere foredrag og snakket med psykologer, og I siger alle sammen det det samme og det hjælper ikke” Mange er måske tilbøjelige til at tænker, ”jamen kære pige, hvad gør du selv, bruger du det der bliver sagt?” Men hun er jo fantastisk, fordi hun siger jo præcis det som 95% af alle os mennesker gør, når vi har det dårligt og møder modstand. Vi venter på at ”nogen” gør noget siger Flemming Tiro Lund.

Jeg glæder mig til at du kommer til mit foredrag, og bliver ambassadør for ”det glade og optimistiske liv”. Tag endelig dine forældre, børn og nabo med i MAGION den 3. maj. Jeg har et mål, og det er at du efter foredraget har fået redskaber til at gøre en forskel for samfundet og dig selv slutter Flemming Tiro Lund, der er Psykoterapeutisk hypnoterapeut og Coach.

 

Du kan klikke her for at se Sundhedsstyrelsens undersøgelse “Danskernes Sundhed” (Åbner en PDF fil)