Billetsalget til Sports- og Kulturgalla 2022 er nu åbent!

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag den 8. april åbner billetsalget til Sports- og Kulturgalla 2022, som i år holdes onsdag den 4. maj fra kl. 17.30 i MAGION

Nu er billetsalget åbent til dette års Sports- og Kulturgalla, hvor Billund Kommune hylder kultur- og fritidslivet for deres præstationer i 2021. Showet er åbent for alle og aftenen byder på show med underholdning og festlige indslag, prisuddeling samt lidt let til ganen. Foto: Billund Kommune
Det er igen tid til at fejre alle de store præstationer inden for sports- og kulturlivet. Publikum kan se frem til et festligt show med underholdning, prisuddelinger, taler, videoklip og andre indslag, når Billund Kommune inviterer til Sports- og Kulturgalla.

Sidste år deltog cirka 400 personer fra idræts- og kulturlivet samt øvrige borgere fra hele kommunen. Sports- og Kulturgalla er nemlig ikke kun for dem, der er indstillet eller en del af sports- og kulturlivet. Det er for alle, der er nysgerrige på, hvad der rør sig inden for området, og som vil være med til at fejre prismodtagerne til en festlig og underholdende aften. Alle er velkomne!

Billetsalget er åbent til og med den 26. april, så man skal skynde sig at få fat i en af billetterne til showet skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Rekordmange indstillinger til priser
I år er der rekordmange indstillinger til de syv priser. De mange indstillinger blev behandlet på Kultur- og Fritidsrådets møde onsdag den 6. april, hvor også formanden for Teknik-, Plan- og Kulturudvalget deltog.

Her blev det besluttet hvem, der skal modtage de eftertragtede priser ved dette års Sports- og Kulturgalla. Offentligheden må dog vente indtil den 4. maj 2022, hvor prismodtagerne afsløres.

“Som medlem af Kultur- og Fritidsrådet i den forrige periode og nu som formand, er det en fantastisk oplevelse, at rekordmange kultur- og fritidsaktører er blevet indstillet til Sports- og Kulturgallas priser i år. Det var et meget stærkt felt af indstillede kandidater, og det har været svært at vælge vinderne. Man kan kun være stolt over at bo i en kommune med så mange dygtige udøvere og ildsjæle,” siger Anette Grønholt Andersen, formand for Kultur- og Fritidsrådet i Billund Kommune.

Uddeling af priser og hædersbevisninger
Foruden Æresprisen uddeles 6 priser:

  • Årets hold
  • Årets leder/træner
  • Årets kulturtalent
  • Årets idrætstalent
  • Årets kulturpris
  • Årets idrætspris

Udover de seks priser uddeles der også hædersbevisninger til både børn, unge og voksne. Med hædersbevisningerne hylder kommunen den mangfoldighed, der er i kultur- og fritidslivet i Billund Kommune, ved at hædre de mange veludførte gerninger i 2021.

Fakta:
Sports- og Kulturgalla holdes onsdag den 4. maj fra kl. 17.30 i MAGION

Billetsalget er åbent fra d. 8. april til d. 26. april 2022

Billetprisen er 100 kr. og inkluderer: Show med underholdning og festlige indslag, prisuddeling, en let anretning samt én genstand. Der er mulighed for at købe yderligere drikkevare i baren.

Billetter købes på www.billund.dk/sports-og-kulturgalla

Alle indstillede modtager en invitation til arrangementet