Pølsemand solgte for 5150 kr. på tre timer ved Vestre Skole

Foto: Privatfoto

Eleverne i 6C på Vestre Skole skal en tur til Skagen.  Betaling for turen er for størstedelen egenbetaling, og med de stigende leveomkostninger, kan der være nogle trængte forældre der vil vælge turen fra for deres børn.

Fredag var der det traditionsrige påskemarked på Vestre Skole, og meningen med påskemarkedet er blandt andet at skaffe midler til lejrskoler – og for de årgange der ikke står til at skulle på lejrskole i år, bliver de indkomne midler doneret væk. Det er helt op til den enkelte klasse eller årgang hvem der skal modtage donationen, men mange har i år valgt at støtte ofrene i Ukraine skriver Billund Online.

Pølsemand Harly Jørgensen valgte at støtte op om 6C da hans datter går i den klasse. Derfor havde han taget Torvets Pølsevogn med om til Vestre Skole, og det salg pølsevognen kunne generere de tre timer den var ved skolen, 5.150 kr gik ubeskåret til 6C’s klassekasse. Dermed er der nu så mange penge i klassekassen at alle i klassen kan komme med til Skagen fortæller Harly Jørgensen.