Vi skal være mere synlige

Poul Madsen - PR-Foto

I mere end ti år har nyhedssitet Newsbreak.dk holdt til midt i Grindsted. Men det er langt fra alle i byen, der kender til eksistensen af mediet på trods af dets succes på Internettet.

Uffe Dahl er manden bag successen, der i faglige kredse har fået mange til at spørge: Hvad er det lige der foregår?

For mens mange store medier har været gennem virkelig hårde tider, så er Newsbreak.dk lige så stille og roligt vokset og er i dag en virksomhed med godt ti ansatte.

Som noget helt nyt holder Newsbreak.dk den 27.april klokken 19.00 et læserarrangement i MAGION med den tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen.

-Det er en ny måde for os at blive mere synlige og komme i kontakt med vores mange trofaste læsere. Arrangementet er gratis. Når vi har valgt Poul Madsen som foredragsholder, så er det fordi han journalistisk står for mange af de ting, som vi også gerne vil på Newsbreak.dk. Samtidig er han fræk og underholdende, og han kan godt tåle, hvis publikum går til ham med skarpe og kontante spørgsmål, fortæller Claus Jessen, der er ansvarshavende chefredaktør på Newsbreak.dk.

Chefredaktøren udlover en flaske rødvin til den person blandt publikum, som stiller det mest udfordrende spørgsmål til Poul Madsen.

-Det er en skarp foredragsholder, der kommer til Grindsted. Poul fortæller åbent om sine fejl og sine sejre. Madsen tør stadig, hvor andre tier – selv om Ekstra Bladet nu har ændret slogan, griner Claus Jessen.

Du skal melde dig til det gratis foredrag den 27. april 2020 klokken 19.00 i MAGION i Grindsted:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/kfnxsm5kvx