Oplev masser af nye aktiviteter i påsken i WOW PARK i Billund

I påsken skyder den populære lege- og oplevelsespark WOW PARK i Billund for alvor den nye sæson i gang. Her kan man blandt andet se frem til en række nye aktiviteter for de mindste og et topmotiveret personale.

Kalenderen viser april, og inden længe er påsken over os. Det betyder blandt andet, at landets oplevelse- og forlystelsesparker slår dørene op til en ny sæson. En af dem er naturparken WOW PARK i Billund, som i forlængelse af åbningen kan præsentere et væld af nye legeaktiviteter, der skal skabe endnu bedre oplevelser for særligt de yngste gæster:

– Vi har opført flere nye legeaktiviteter i begge vores parker, hvoraf størstedelen særligt er til glæde for de mindste børn. I Billund har vi blandt andet fokuseret på vores store sandkasseområde, hvor vi har opført et stort køkken, en butik og et vaskeægte vikingeskib, samt et nyt legeområde med vipper, kraner og en udfordrende balancebane – alt sammen udført i træmaterialer og med formålet om at fremme leg, læring og bevægelse i naturen som alle vores øvrige aktiviteter, fortæller medstifter og adm. direktør i WOW PARK Jacob Hindhede og understreger, at man glæder sig til at dele det hele med parkens gæster.

Stor interesse for at skabe gode gæsteoplevelser

Det er ikke kun de mange nye aktiviteter, som skal bidrage til at skabe helt særlige oplevelser for de besøgende i WOW PARK i Billund den kommende sæson. Den populære forlystelsespark er nemlig trods generel mangel på arbejdskraft i oplevelsesbranchen lykkedes med at ansætte alle medarbejdere til den kommende sæson i fornuftig tid inden, dørene for nyligt blev slået op.

– Det er yderst glædeligt, at vi kunne skrive kontrakt med alle vores kommende medarbejdere allerede inden sæsonen skulle skydes i gang. Det er ikke en selvfølge, som arbejdsmarkedet ser ud i øjeblikket, og vi er derfor meget taknemmelige, Det har blandt andet givet os mulighed for at give en grundig introduktion til alle de nye medarbejdere, inden det for alvor gik løs med gæsterne, fortæller Jacob Hindhede, som er medstifter og adm. direktør i WOW PARK, og slutter:

– Vi er desuden privilegeret ved, at flere af vores medarbejdere vender tilbage til jobbet hos os år efter år. Det betyder, at vi kan trække på et erfarent hold, som allerede er oplært i at skabe gode gæsteoplevelser i vores parker. Samtidig er det et stort skulderklap til vores arbejdsplads, som vi er meget stolte af, og en håndsrækning i en tid med historisk lav arbejdsløshed.

WOW PARK i Billund har åbent hele påsken fra 10.00-17.00 skriver WOW PARK i en pressemeddelelse.

Udvalgte nyheder i WOW PARK Billund

  • Kraner af træ til de mindste
  • Høj spandevægt til de mindste
  • Sandkassekøkken
  • Sandkassebutik
  • Sandkassehuse
  • Borde/bænke sæt til de mindste
  • Vikingeskib
  • Balance-bane til de mindste
  • Vippe