Brand i stuehus på Mellemvej ved Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Brandmænd fra Grindsted og Billund var mandag aften til brand i et stuehus på Mellemvej ved Grindsted.

Vagtchef Rune Nielsen fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Netavisen Grindsted at der kommer en alarm via 112 kl. 18.40 om et stuehus der brænder på Mellemvej ved Grindsted. En politipatrulje var hurtigt på stedet, og melder tilbage at både hund og heste er ude, der er heller ikke nogen mennesker inde i det overtændte stuehus. Halvdelen af stuehuset er udbrændt, mens den anden halvdel af stuehuset er stærkt røg og sodskadet.

Indsatsleder Jimmy Nielsen fra TrekantBrand, samt autosprøjte og tankvogn fra Trekant Brand Station Grindsted var hurtigt på stedet, hvorefter tankvogn og autosprøjte fra Billund bliver kaldt til assistance sammen med stigebilen fra Grindsted.

Klik på billederne i galleriet under videoen for at se dem i stor størrelse.