Anders Blichfeldt spiller magisk julekoncert i MAGION

Anders Blichfeldt - Foto: René Lind Gammelmark

Sidste års kæmpe julesucces i hele landet med Christmas Magic har for alvor givet Anders Blichfeldt mod på mere julemagi. Det kommer publikum i MAGION til gode, når Anders i 2022 tilføjer sin julekoncert endnu flere magiske øjeblikke og slår vejen Grindsted forbi den 10. december.

 I Christmas Magic følger publikum Anders’ oplevelse af julen fra han var barn, hen over ungdomsårene og til midt i livet. Publikum ender med et bud på hvordan julen forhåbentlig ser ud for Anders og alle os andre, når vi bliver gamle. Det er rørende, det er sjovt, det er gennem-musikalsk og kun muligt fordi Anders er en af Danmarks allerbedste sangere og entertainere skriver MAGION i en pressemeddelelse.

”Igennem ti år har MAGIONs julekoncert været en fast tradition for rigtigt mange. De to tidligere julekoncerter med Anders Blichfeldt har været godt besøgte og særdeles stemningsfyldte. Derfor glæder det os meget, at Anders har fornyet sit allerede populære juleshow med nænsom hånd. Han har tilføjet magi, så vi kan tilbyde en magisk julekoncert til publikum!”, fortæller Mads Søbye Helbo fra MAGION.  

I 2022 bliver Anders Blichfeldts julekoncert endnu mere personlig og en rød (jule)tråd gennem hele showet får os alle til at stoppe op og glædes ved vores liv og det der betyder noget for os. 

Derudover har Anders Blichfeldt tilføjet en stor effektfuld skærm til koncerten. Som publikum kommer man til at opleve en magisk verden, hvor man det ene øjeblik oplever Anders helt alene på scenen, for sekundet efter at se ham stå foran et stort orkester. I næste nu er man med på kanetur i høj sne, efterfulgt af et 50 mands stort gospelkor.

 

Billetter til juleshowet sælges fra fredag den 22.4. kl. 10 på magion.dk eller i MAGION.

Showet starter kl. 20 og dørene åbnes kl. 19.30.

MAGION Café tilbyder en lækker julebuffet til i forbindelse med julekoncerten. Se menuen på magion.dk.