Den 7. maj er der Stjernetour De Grindsted for 28. gang

Foto: Henning Larsen

Motionscykelløb i Grindsted Udvalget bag Stjernetouren finpudser nu de sidste detaljer og har store forventningerne til endelig at kunne gennemføre et cykelløb uden Corona begrænsninger.

Den 28. udgave af Stjernetour de Grindsted foregår lørdag den 7. maj 2022.

Det er meget afgørende for succesen med at afvikle cykelløb, at vi er godt forberedte, fortæller formanden for Stjernetouren Karsten Andersen -og så gør det ikke noget at Corona holder sig væk, fordi vi trænger til lidt medvind efter 2 år uden cykelfest i Grindsted.

Start fra Torvet i Grindsted
Stjernetouren afvikles igen i år fra torvet ved Sydbank i Grindsted. Start- og målområdet er i Jernbanegade, af praktiske årsager. -Vi har gode tilbagemeldinger på løsningen med start og mål i midtbyen, -udtaler Karsten Andersen og fortsætter –det er fint med start og mål via Jernbanegade. Det tilgodeser mere plads til markedsdagen som foregår samtidigt i midtbyen. Der kan være enkelte steder omkring Grindsted og Billund hvor trafikken reguleres af hjemmeværnet, mens rytterne skal passere. Vi håber på forståelse og en rigtig god cykeldag.

Flere ruter at vælge mellem
Mange ryttere vælger mellemdistancen på 125 km, og nogle stiller op til 180 km. Der er midlertidig også distancer på både 62 og 100 km for dem der vil prøve kræfter med en kortere tur. Mountainbike rytterne kan igen i år se frem til en flot tur på ca. 44 km i let terræn, samt en del af MTB sporet i Grene Sande. Igen i år ser det ud til at være et stigende antal deltagere på MTB. TEAM Rynkeby, Hjerterytterne og Cyklenerven deltager alle med store hold på dagen.

Vi forventer mere end 1.000 deltagere og første start er fra torvet kl. 08.00

På gensyn til en festlig cykledag i Grindsted lørdag den 7. maj skriver Grindsted Cykel Motion i en pressemeddelelse.

PR-Foto: Grindsted Cykelmotion

Foto: Anette Sofia Svejstrup

Foto: Henning Larsen