Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 17/2022

Foto: René Lind Gammelmark

I uge 17 viser Grindsted Kino følgende film:

 

De forbandede år 2 – Opgøret – vises fra den 25. april  til den  1. maj samt Eftermiddagsforestilling den 26. maj kl. 14.00
Vi er nu nået til 1943, hvor samarbejdspolitikken ophører, og den danske modstandsbevægelse vinder frem. ’De forbandede år 2’ følger fortsat Familien Skov, hvor fabriksejeren og faderen Karl Skov prøver at balancere en udfordret økonomi, en splittet familie og forholdet til den tyske besættelsesmagt. Den ældste søn Aksel bliver yderst aktiv i modstandsbevægelsen, som er en beskidt og blodig kamp med attentater og likvideringer. Men hvem står egentlig tilbage som vindere og tabere efter krigen? Og kan familien Skov finde hinanden igen?

Biografklub Danmark

 

Hopper – vises den 1. maj 
Animationsfilmen ‘Hopper og jagten på mørkets hamster’ handler om den unge Hopper, som er noget så usædvanligt som en blanding af en kylling og hare. Selvom Hopper er ret så klodset, holder det ham dog ikke tilbage fra at tage på et vildt eventyr for hele familien. For da kongen bliver truet af sin onde bror, der forsøger at få fingrene i det magiske scepter og samtidig går efter at sætte sig på tronen, er det nu op til Hopper at stoppe broderens skumle planer.  Godt nok er den halve kylling og halve hare altid blevet drillet pga. sit udseende, men på sit eventyr går det så småt op for Hopper, at det faktisk kan være en fordel at være anderledes. 

‘Hopper og jagten på mørkets hamster’ er baseret på en serie af tegneserier, som er skrevet og illustreret af amerikanske Chris Grine, hvoraf den første udkom i 2006. 

PR-Foto

Lørdag den 30. april

Ingen biograf – lukket arrangement