Vi står sammen – frihed og håb

Foto: PIxabay.com

Den 4. maj fra kl. 21.00 til 21.30 er der lys march for frihed og håb.

Et samarbejde på tværs af flere foreninger har udmøntet sig i en smuk aften, hvor vi mindes Danmarks befrielse – og står sammen om håbet for Ukraine. Onsdag d. 4. maj kl. 21.00 er der mulighed for at mødes til en fælles lys march mod Torvet i Grindsted. Ud fra tre opsamlingssteder kan man i flok gå mod Torvet, hvor der vil være en lille minde ceremoni med taler og sange på dansk og ukrainsk.  

Fælles eventet er sat i søen af Besættelsessamling Grindsteds venner, Røde Kors Grindsted, Frivilligcenter Billund, Vestermarkskirken, Grindsted Kirke og UNGENETVÆRKET. Sammen er alle enige om at det er vigtigt at vi I denne tid står sammen om håbet, og husker at mindes de gode ting.   

Aftenens ceremoni er for alle, og vi håber at folk har lyst til at mødes og være en del af fællesskabet mellem ukrainere og den øvrige lokalbefolkning. Den stærke sammenslutning af foreninger opfordrer folk til selv at medbringe lys til at markerer aftenen, hvortil de som arrangements ansvarlige sørger for at lyse gaderne omkring Torvet op, for at skabe en smuk stemning. Desuden har Grindsted Handel opfordret alle deres medlemmer til at sættes lys i vinduerne for at hjælpe til med stemningen.

På Torvet vil det hele understreges med taler, samt et par sange.

Arrangørerne håber at se en masse til at markere denne vigtige aften skriver de i en pressemeddelelse.

 

Aftenens program:

21.00    Afgang fra de tre samlingssteder (P-plads ved Floh (Nørre Torv), P-plads ved sygehuset (Vestergade), P-plads ved apoteket (Borgergade)

21.10    Taler og sange

21.30    Tak for i aften