Bomberyddere undersøgte RyanAir fly i Billund Lufthavn

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag eftermiddag skulle et Ryanair Fly (Boeing 737 SP-RKG) der var kommet fra Vilnius lande omkring kl. 15.   Kl. 14.40 bliver Indsatslederen fra TrekantBrand kaldt til lufthavnen til en Fly Standby-1 landing. Brandkøretøjer fra både Billund og Grindsted blev kaldt til assistance til lufthavnen, ligesom ambulancer og Politi, samt Politiets indsatsleder. 

Ifølge vagtchef Steffen Wolf får politiet en anmeldelse som noget kunne tolkes, som en bombetrussel mod et fly. Flyet lander på helt normal vis, og bliver derefter undersøgt. Der er ikke blevet fundet noget, der kunne indikere, at der har været noget. Ud over bomberydderne var der også et par sprængstofhunde der blev brugt til at undersøge flyet mv. Omkring kl. 18 var de færdige med at undersøge flyet mv. og brandvæsenet kunne sende bilerne hjem igen.

Klik på billederne i galleriet for at se dem i stor størrelse