Lynghedens Lykkebørn fik sponsoreret 5000,- fra Nollund IF

Foto: Privatfoto

Lynghedens Lykkebørn havde tirsdag en fantastisk træningsdag. De fik besøg af Herluf fra den nu desværre nedlagte Nollund IF. De har sponsoreret 5000, – kr. til Lynghedens Lykkebørn. Nogle af pengene er blevet brugt til nye bolde, så alle spillere har deres egen bold, der er selvlysende i mørke. Så kan børnene nemlig øve sig efter sengetid.

Der var også besøg af LykkeLars maskotten fra Lykkeliga, da vi havde vundet en halv times hygge, men det blov dog til længere tid, da voeres egen Panda Poul også kom forbi. Der blev skudt på mål, spillet kamp, og så h avde de to maskotter udfordret hinanden til hurtigløb. Alle børnene heppede, klappede og havde en fest. Der blev krammet og delt High-Five ud i store mængder. Det var det helt store smil der var på i dag fortæller Marianne Jul Jensen, Det er fantastisk at de skønne unger får så mange gode oplevelser fortæller Marianne.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto