Tidligere chefredaktør Poul Madsen holdt foredrag i MAGION

Tidligere Chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen - Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften kl. 19 var det en særdeles veloplagt Poul Madsen der indtog scenen i forhallen i MAGION.

Nyhedsmediet Newsbreak.dk der holder til i Grindsted, havde arrangeret et gratis læser arrangement – et foredrag med Ekstra Bladets tidligere chefredaktør Poul Madsen.

Inden foredraget startede præsenterede Claus Jessen der er chefredaktør på Newsbreak.dk sin tidligere chef Poul Madsen.  Claus Jessen har tidligere gennem mange år været ansat som journalist hos Ekstrabladet, og endnu før som journalist hos Vejle Amts Folkeblad på redaktionen i Grindsted.

Poul Madsen fortalte om tiden i Ekstrabladet, og blandt andet om en helt specifik historie om den 90-årige demente Else der på plejehjemmet Kongsgården i Århus blev helt umenneskeligt behandlet af personalet på plejehjemmet.  Det var billeder fra TV2 der havde optaget en udsendelse, der blev nedlagt fogedforbud mod at blive vist…. En af Poul Madsens journalister havde fået et link til udsendelsen, og han kom en fredag ind til Poul Madsen på kontoret og spurgte om ikke det var noget at lave noget på. Poul sagde jo, du kan prøve at sende mig linket, så kigger jeg på det i weekenden og så kan vi tage en snak om det på mandag.

Poul og hans kone skulle ud i deres sommerhus, hvorefter de skulle til middag et sted. Poul mente ikke at han kunne nå at se programmet igennem inden han havde været til middag, men kom alligevel til at kigge på det, og det samme gjorde Pouls kone. De to kom for sent til deres middags aftale, da det de så var grusomme og umenneskelige billeder af hvordan den 90-årige Else blev behandlet.  Mandag tog Poul fat i journalisten og det endte med at Ekstra Bladet bragte historien.

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse