Ældre Sagen i Grindsted havde “Danmark Spiser Sammen” aften på Mødestedet

Foto: Privatfoto

Torsdag holdt Ældre Sagen i Grindsted forårets traditionelle “Danmark Spiser Sammen Aften” på Mødestedet i Grindsted.

Arrangementet er en del af den landsdækkende bevægelse mod ensomhed, der blev stiftet for år tilbage – og efterfølgende har fået deltagelse af op imod 70 forskellige foreninger og kommuner, der så i den samme uge hvert forår og efterår holder en hyggelig aften med noget godt at spise, lidt fællessang og intern underholdning over et par timer.

For Ældre Sagen i Grindsteds vedkommende var denne aften det tredje og sidste spis-sammen-arrangement i indeværende sæson.

Det første blev holdt som et frokostarrangement med bl.a. foredrag og fællessang på Hotel  Hedemarken, hvor vi med hjælp fra komponist og højskolelærer Erik Sommer fik taget afsked med vinteren på behørig vis. – Mere end 150 deltog i dette arrangement.

Det andet blev afviklet som vores forårsfest, den 25. marts i Magion, hvor der blev spillet op til dans og underholdning med Kathrine og Bent Junker.

Et brag af en forårsfest, hvor mere end 250 havde fundet vej til den lækre tre-retters menu og den efterfølgende dans – på et “mættet dansegulv”.

Begge disse arrangementer blev afviklet med en meget favorabel kuvertpris på basis af Folketingets hjælpepakke til underholdningsindustrien.

Ved aftenens “spis-sammen”- arrangement var der omkring 100 deltagere – og det blev afviklet med støtte fra Ældre Sagens pulje til arrangementer mod ensomhed.

Alt i alt har Ældre Sagen i Grindsted haft omkring 500 deltagere til arrangementer, der var målrettet dem, der måske ikke har haft de bedste muligheder for at komme “lidt ud” umiddelbart efter Coronaperioden – og gad nok vide, om ikke vi har ramt nogle af dem, vi gerne ville se til disse tre arrangementer skriver formanden for Ældre Sagen i Grindsted, Troels Gydum i en pressemeddelelse.

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse