Hans Ole og Lone Marianne Klausholm fejrer begge 40-års jubilæum i LEGO Koncernen den 6. maj 2022

Hans og Lone Klausen - PR-Foto

40 års jubilæum i LEGO Koncernen

Hans Ove Klausholm, Billund, fejrer fredag, 6. maj 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.
Hans Ove blev i 1980 ansat i Lager og Transport afdelingen hvor hans opgave som truckfører var at køre råvarer til produktionen. I 1990 fik Hans ny rolle som chauffør på de tidligere velkendte gule LEGO traktorer og lastbiler med faste ruter rundt i Billund by og resten af landet. Indimellem opgaverne som chauffør, assisterede Hans også med stor energi Intern flytning med diverse flytteopgaver.         

I 2008 kom Hans Ove til KIRKBI, hvor han blev ansat som Handler i KIRKBI Flight Department, med opgaver der blandt andet omfatter koordinering, servicering og rengøring af koncernens fly. Et job som Hans altid har varetaget med stort engagement og et udpræget servicegen.

Dette sammenholdt med hans store hjælpsomhed gør ham meget værdsat blandt alle kollegaer og samarbejdspartnere.

Jubilæet fejres ved en lukket reception, fredag den 6. maj 2022 i LEGO Campus sammen med ægtefælle Lone.

 

Lone Mariane Klausholm, Billund, fejrer fredag, 6. maj 2022, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.
Lone blev i 1979 ansat som operatør i pakkeri 2 på Højmarksvej, hvor hun arbejdede de følgende 10 år. Lone fortsatte derefter til støberiet på Kornmarken i modul 4 som operatør på weekendhold.

I 1994 startede Lone uddannelsen som støbetekniker, og som færdig uddannet startede hun på nathold som tekniker i modul 2. Her arbejdede hun i et par år, hvorefter hun cirkulerede rundt mellem de forskellige moduler i støberiet; hun har bl.a. arbejdet med 2- og 3-komponent maskiner i modul 5.

I dag arbejder Lone stadig som tekniker i modul 9, og hendes primær opgave er at afløse i egen afdeling: Lone er ligeledes en meget fleksibel person, som oftest bliver sendt ud til de andre områder når de har behov for hjælp; hun har en stor berørings flade som gavner både kollegaer og virksomheden.

Lone er en god kollega, vellidt og altid hjælpsom, og har altid et smil på læben.

Jubilæet fejres ved en lukket reception fredag den 6. maj 2022 på LEGO Campus