Rosario Costa fejrer den 4. maj sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Rosario Costa - 25 års jubilæum i LEGO - PR-Foto

Rosario Costa fejrer den 4. maj 2022 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

 

Rosario startede sin karriere i LEGO System A/S i maj 1997. I de 25 år, hvor Rosario har været ansat i virksomheden, har hun spillet en afgørende rolle i at forme fremtidens leg. Rosario’s brede ekspertise strækker sig fra on-boarding talent til ledelse af stærke design teams, drive innovation, løfte forbrugerindsigt, skabe koncepter og temaer, der leverer de mest fantastiske LEGO oplevelser til børn og forældre over hele verden.

Gennem sin tid i LEGO Koncernen har Rosario stået i spidsen for Innovation, lige som hun har sat den kreative retning og har været den bærende kraft bag mange kerneproduktlinjer såsom: LEGO Friends, LEGO Creator, LEGO MINDSTORMS og LEGO Technic. Rosario har også stået i spidsen for nye, innovative produktlinjer såsom LEGO Soccer og LEGO Studios, der inkluderer LEGO & Steven Spielberg Movie Making Kit. Hendes enorme erfaring har også spillet en afgørende rolle i forbindelse med produktlinjer som LEGO Disney, LEGO Elves, LEGO DC Superheroes og LEGO DOTS, hvor hun har været den drivende kraft i de forskellige udviklingsfaser. I april 2021 startede Rosario i LEGO DUPLO, hvor hun leder design teams og design strategi ud over 2022 lanceringsår.    

Rosario er en stærk, energisk, passioneret og meget omsorgsfuld kreativ leder. Hun er rollemodel for stærke LEGO værdier, hvor hun altid sætter forbrugeren først. Hun co-udvikler de bedste LEGO produkter og oplevelser, der leverer på forbrugernes behov og ønsker. Rosario er en meget passioneret designer af fantastisk legetøj til børn over hele verden og hun elsker at inspirere “builders of tomorrow”.