Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 18/2022

Foto: René Lind Gammelmark

I uge 18 viser Grindsted Kino følgende film:

Fantastiske skabninger 3 – Dumbledores hemmelighed – Vises fra den 2. til og med den 8. maj.

Hogwarts-professoren Albus Dumbledore ved, at den mægtige, mørke troldmand Gellert Grindelwald er på vej til at få kontrol over den magiske verden.

Da han ikke kan stoppe ham alene, lader han magizoologen Newt Scamander lede et hold af nye og kendte karakterer på en farlig mission på en farlig mission, der skal stoppe Grindelwald og hans voksende skare af tilhængere.

PR-Foto

Hopper – vises den 7. – 8.  maj

Animationsfilmen ‘Hopper og jagten på mørkets hamster’ handler om den unge Hopper, som er noget så usædvanligt som en blanding af en kylling og hare. Selvom Hopper er ret så klodset, holder det ham dog ikke tilbage fra at tage på et vildt eventyr for hele familien. For da kongen bliver truet af sin onde bror, der forsøger at få fingrene i det magiske scepter og samtidig går efter at sætte sig på tronen, er det nu op til Hopper at stoppe broderens skumle planer.  Godt nok er den halve kylling og halve hare altid blevet drillet pga. sit udseende, men på sit eventyr går det så småt op for Hopper, at det faktisk kan være en fordel at være anderledes. 

‘Hopper og jagten på mørkets hamster’ er baseret på en serie af tegneserier, som er skrevet og illustreret af amerikanske Chris Grine, hvoraf den første udkom i 2006. 

PR-Foto