Brand i værksted hos Malerfirmaet Nykjær-Andersen i Grindsted

Privatfoto

Kl. 01.37 natten mellem tirsdag og onsdag blev brandmændene fra TrekantBrand, station Grindsted kaldt til brand i industribygning på Chr. Lundsgårdsvej i Grindsted.  Det var malermester René Nykjær-Andersens værksted der var ild i, og kl. 02.24 blev brandmændene fra Billund tillkaldt til assistance,

Bygningerne overtog René Nykjær-Andersen 1. februar, og har siden renoveret lokalerne, blandt andet med helt nyt tag, vandskuring mv.

Onsdag morgen omkring kl. 7.45 var slukningsarbejdet fuldført, og brandmændene kunne køre hjem.

Da Netavisen Grindsteds redaktør talte med René Nykjær-Andersen ved bygningen kl. 7.30 onsdag morgen, var han meget mærket af nattens brand. Han fortalte at Politiet var kommet hjem til hamkl. 01.47 hvor de fortalte at det brændte i firmaet. Politiet havde forsøgt at ringe til ham, men kom ikke igennem, og derfor kørte de til ham, hvor de ved at banke på døren fik ham vækket.

“Jeg kunne jo slet ikke tænke – og var helt rundforvirret !, jeg forstår ikke helt hvad Politibetjenten siger til at starte med, han siger det brænder, jeg tror faktisk at han siger det 3-4 gange til mig. Så skynder jeg mig at få noget tøj på – hvorefter jeg kører om til firmaet.  Da jeg kommer om til firmaet spørger brandmændene til hvordan de får portene op – og jeg kører tilbage for at hente nøgler til de forskellige ting, og da jeg kommer tilbage til firmaet, kan jeg jo bare se at det brænder fortæller René Nykjær-Andersen.

Brandmændene spørger til om der er nogle ting de kan få ud inde fra kontordelen, hvor der ikke har været brand, men tingene er sodet helt til. De får reddet computere, mapper, papirer, alt på udlejningsejendommene, kontrakter, lønsedler – alt får de ud.  Så har vi bagefter gået og fået sorteret tingene, og sat det til side fortæller René Nykjær-Andersen.  

Skadeservice var i fuld gang på stedet da Netavisen Grindsteds redaktør ankommer til stedet. René Nykjær-Andersen fortæller at han er meget glad og taknemmelig for den indsats Brandmændene har gjort – og den måde de håndterede det hele på. De var gode slutter den tydeligt mærkede malermester af.

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse