Borgerservice i MAGION Biblioteket holder ekstra åbent for bestilling og fornyelse af pas – uden tidsbestilling

PR-Foto: Billund Kommune

Sommeren nærmer sig, og mange er allerede godt i gang med at planlægge sommerferien. Skal du til udlandet, så er det nu tid til at finde passet frem fra gemmerne og tjekke, om det stadig er gyldigt.

Borgerservice anbefaler, at du tjekker dit pas i god tid før afrejse. Teamleder for Borgerservice Lea Ahm fortæller, at: ”Her i foråret er der normalt altid et øget pres på vores tidsbestilling, da mange skal have nyt pas. I år har vi dog ekstraordinært lang ventetid, da vi fortsat har mange henvendelser fra borgere, som har brug for hjælp til MitID. Så jeg kan kun anbefale, at man bestiller sit pas i god tid inden ferien, og at man eventuelt kommer forbi Borgerservice en af de dage, hvor vi holder ekstra åbent for pasbestilling. Man skal huske på, at der kan gå op til tre uger fra man besøger Borgerservice til man modtager sit nye pas”

Ekstra åbningstider for pasbestilling
Borgerservice i MAGION Biblioteket holder ekstra åbent for bestilling og fornyelse af pas torsdag d. 19. maj og torsdag d. 16. juni. Begge dage fra kl. 18.00 – 20.00. I dette tidsrum er det ikke nødvendigt at bestille tid. Du møder blot op og trækker et nummer. Vær dog opmærksom på, at der kan forekomme ventetid.

Har du brug for et pasfoto?
Ja, så er der også hjælp at hente i Borgerservice. Personalet kan tage et pasfoto, men du har også mulighed for selv at tage et ved Selfie Stationen, som du finder i venteområdet. Fotoautomaten er let at bruge, og den guider dig trin for trin.

På borger.dk kan du starte din pasansøgning op hjemmefra og se, hvad du skal huske at medbringe, når du eller dit barn skal have lavet pas skriver Billund Bibliotekerne & Borgerservice.

Foto:PR-Foto