Luz Salazar Mortensen fejrer torsdag den 12. maj, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Luz Mortensen - PR-Foto: LEGO

Luz Salazar Mortensen, Billund, fejrer torsdag den 12. maj 2022, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Luz blev i 1997 ansat som rengøringsassistent i Facilities rengøringsafdeling. Her var hun en del år, indtil hun i 2006 blev overflyttet til ATE.

I ATE løser Luz opgaver af mange forskellige karakterer. De primære opgaver Luz har haft, har blandet andet været at samle figurer, klippe labels, sorterer LEGO elementer og mange andre Ad Hoc opgaver.

Luz bidrager altid med positiv tilgang til opgaverne. Hun udfører sit job med høj kvalitet og der bliver ikke afleveret opgaver der ikke er tjekket 100%. Hun er utrolig pligtopfyldende Derudover besidder hun en fantastik positiv energi. Luz er altid glad og i godt humør, hvilket er noget der smitter af på hendes kollegaer.

I sin fritid er Luz meget kreativ. Hun laver de smukkeste kort til fødselsdage, bryllupper, eller andre festlige lejligheder. Derudover laver hun bordkort og indbydelser og det er noget hendes kollegaer, i den grad har nydt godt af 

Luz er en meget vellidt kollega og alle i ATE nyder godt af hendes positive tilgang til både opgaver og sine kollegaer.